Prvi korak ka uspehu je znanje

Retko šta je napravilo toliku pometnju na finansijskim tržištima kao kriptovalute i digitalni tokeni na blokčejn tehnologiji. Tradicionalni novac i finansije, su postali opterećenje, a postojeći lanci vrednosti i modeli, su iscrpeli mogućnosti organskog rasta. Pojavljuju se novi protokoli iz sveta decentralizovanih finansija, inovativni finansijski instrumenti i poslovni modeli, zasnovani na decentralizovanoj token ekonomiji, koja menja svet biznisa koji poznajemo!

Usvajanja novih tehnologija primarno zavisi od svesti potencijalnih korisnika, čime edukacija postaje prvi obavezan korak za primenu i monetizaciju. Da bi doprineli razvoju tržišta i pomogli svim zainteresovanim licima da steknu potrebna znanja na jednostavan, praktičan i primenljiv način, kreirali smo stručne programe.

Edukativni programi

Kome su namenjeni programi i formati?

Programi su namenjeni profesionalcima i inovativnim kompanijama koje:

 • Žele da budu lideri u svom poslu ili da zadrže svoje liderske pozicije
 • Prepoznaju potencijal blokčejn tehnologije, tokenizacije, DeFi i kripto imovine
 • Žele da steknu znanja koja mogu primeniti u svom radu i poslovanju kompanije

Organizacija i termini pradavanja

 • Grupni programi se realizuju, periodično, kada se ispuni kvota minalnog broja učesnika
 • Individualne predavanja se održavaju na upit
 • Svi polaznici dobijaju material i pravo na konsultacije
 • Preuzmi brošuru za kurs i/ili se prijavi

  img

  Stručna literatura

  Cilj ove knjige je da stručno povede čitaoce na uzbudljivo putovanje kroz svet blokčejna, kripto tokena, digitalne imovine, Decentralized Finance (DeFi), upotrebe digitalne imovine u poslovanju, tokenizacije, pravne i poreske regulative digitalne imovine u Srbiji, kao i u Evropskoj Uniji.

  Čitalac će bez obzira na prethodno znanje naučiti šta su to digitalni tokeni ili kripto tokeni, šta je digitalna imovina, kakva je uloga blokčejna, uloga kripto valuta-Bitkoina, digitalnih tokena- Ethereuma, rudarenja, DeFi i NFT. Svako ko pročita knjigu, imaće priliku i da se upozna sa najznačajnijim igračima u svetu digitalne imovine, ali i sa najznačajnijim domaćim projektima koji su postigli svetski uspeh.

  Poseban akcenat biće na tokenizaciji gde je objašnjeno kako zahvaljujući tokenizaciji, kompanije mogu da stvore nove biznis modele i načine monetizacije koji ranije nisu postojali.

  Cena knjige 999 dinara+trošak isporuke