Master class tokenizacija poslovanja, DEFI i digitalna imovina

Retko šta je napravilo toliku pometnju na finansijskim tržištima kao kripto valute i digitalni tokeni. Tradicionalne finansije su naizgled iscrpele sve mogućnosti rasta. Pojavljuju se novi protokoli iz sveta decentralizovanih finansija koji pružaju iste usluge na efikasniji način, kao i inovativni poslovni modeli zasnovani na kripto tokenu kao novoj ekonomskoj paradigmi.

Finansijski svet i poslovanje se menjaju brže nego ikada. Svetska banka prognozira da će do 2027. godine 10% svetskog BDP-a (8.5 triliona dolara) biti tokenizovano . Ko ne razume promene i ne prilagodi sa vreme, rizikuje da izgubi svoju poziciju i propusti nove prilike koje donose tehnološke i poslovne promene.

Kome je namenjen kurs i šta ćete naučiti?

Kurs “Tokenizacija poslovanja, DeFi i digitalna imovina” je namenjena kompanijama i pojedincima koji su na menadžerskim pozicijama, bez obzira na svoje predznanje. Polaznici će steći jasna znanja o digitalnoj (kripto) imovini, blokčejn tehnologiji, DeFi, tokenizaciji poslovanja i upotrebi digitalnih-kripto tokena u poslovanju.

Kursevi se organizuju u grupama u Beogradu ili u posebno formiranim grupama na zahtev klijenta van Beograda.

Zainteresovani ste za kurs ?

img

Stručna literatura

Cilj ove knjige je da stručno povede čitaoce na uzbudljivo putovanje kroz svet blokčejna, kripto tokena, digitalne imovine, Decentralized Finance (DeFi), upotrebe digitalne imovine u poslovanju, tokenizacije, pravne i poreske regulative digitalne imovine u Srbiji, kao i u Evropskoj Uniji.

Čitalac će bez obzira na prethodno znanje naučiti šta su to digitalni tokeni ili kripto tokeni, šta je digitalna imovina, kakva je uloga blokčejna, uloga kripto valuta-Bitkoina, digitalnih tokena- Ethereuma, rudarenja, DeFi i NFT. Svako ko pročita knjigu, imaće priliku i da se upozna sa najznačajnijim igračima u svetu digitalne imovine, ali i sa najznačajnijim domaćim projektima koji su postigli svetski uspeh.

Poseban akcenat biće na tokenizaciji gde je objašnjeno kako zahvaljujući tokenizaciji, kompanije mogu da stvore nove biznis modele i načine monetizacije koji ranije nisu postojali.

Cena knjige 999 dinara+trošak isporuke